Kleur & Creatie – coach & cursus

Ontmoet je ziel

De ziel is de plek waar je kernbewustzijn zetelt, zou je kunnen zeggen. Het is de plek waar je zingeving, context, intuïtie, creativiteit, inspiratie, visie, vrije wil, intelligentie, kracht en liefde vindt. Het is het verhaal van je leven……Wanneer je verbonden bent met de ziel kun je vanuit visie, creativiteit en eenheidsbesef je eigen behoeften en die van anderen tegemoet treden. Als je luistert naar je innerlijke stem en weet wat zich in je diepste kern afspeelt, dan is wat je te geven hebt oneindig.

Deel van een citaat van Deepak Chopra uit een interview in het tijdschrift Happinez, nr. 6. , september 2011, n.a.v. zijn boek “De ziel van leiderschap”.

De cursus Ontmoet je ziel/Contact met je ziel is een prachtige diepgaande creatieve en spirituele cursus van 5 lessen, waarbij je in contact komt met de diepste kern van jezelf: je ziel! Er wordt bij deze cursus o.a. gebruik gemaakt van ziele-energie, Helend Tekenen-oefeningen, intuïtief schilderen, een middag in de natuur, visualisatie, meditatie en intuïtieve ontwikkeling. Je hoeft niet “mooi of perfect” te kunnen tekenen om aan deze cursus mee te kunnen doen. Een tekening of schilderij zegt vaak meer dan vele woorden, ook als je zelf geen tekentalent hebt. Via tekenen en schilderen komt er informatie vanuit je onderbewuste op papier.  Het helpt je om meer in je gevoel/intuïtie te zijn i.p.v. in je verstand. In de cursus wordt je geholpen om de betekenis van je tekening te achterhalen.

Ook wordt je geleerd hoe je ziele-energie kunt zien en voelen en hoe je kunt luisteren naar je innerlijke wijsheid. Je leert namelijk hoe je in gesprek kunt gaan met je zielskern. Als je dat eenmaal hebt geleerd, dan kun je dat daarna altijd weer toepassen.  Ook gaan we met de cursisten op 1 middag de natuur in.  Deze cursus is geschikt voor mensen die graag meer diepgang in hun leven willen en hun intuïtie willen ontwikkelen/versterken. Een concreet actieplan om positieve veranderingen in je leven aan te brengen is tevens onderdeel van het cursusprogramma.

Prijs cursus: € 195,- p.p. is inclusief teken- en schildermateriaal en thee/koffie/ander drinken en koekjes. En inclusief 21% btw. Er zijn maximaal 10 cursusplaatsen in deze cursus als ik de cursus in Groningen geef. In Annen zijn er maximaal 4 cursusplekken, zodat elke cursist extra persoonlijke begeleiding krijgt bij het bespreken van de tekeningen/aquarellen. Meld je dus op tijd aan voor deze cursus!

Data cursus: 5 lessen:  voorjaar 2024 of september 2024. Als je zelf een groepje van 3 of 4 vriendinnen hebt die graag deze cursus willen doen in Annen, dan kunnen er 5 lessen op div. data ingepland worden in overleg.
Tijd cursus: 13:30 – 17:00 uur.
Locatie: cursus is in mijn praktijk aan huis, Dobbe 31 te Annen. Er zijn maximaal 4 cursusplekken in Annen beschikbaar, zodat je extra persoonlijke aandacht krijgt in een rustige sfeer. Meld je dus op tijd aan voor deze cursus!
Aanmelden: Voor aanmelden of informatie over deze cursus vul het Aanmeldformulier bovenaan deze site in en verstuur of bel me op 0592-271030 (Saskia).

De cursus kan evt. ook bij iemand thuis gegeven worden, als je b.v. een grotere groep vriendinnen hebt die samen deze cursus graag willen doen. Dit kan als je in de provincie Drenthe, Groningen woont en je een grote tafel hebt waaraan je kan schilderen/tekenen. Anders kan het ook in mijn praktijk in Annen voor een groepje van 4 personen.

Je kunt je aanmelden voor deze cursus via “Aanmelden” rechtsboven op deze website/daar het Aanmeldformulier invullen of via tel.nr. 0592-271030 (Saskia). Als aanmelden via de website niet lukt, bel me dan a.u.b.  De cursus kan plaatsvinden bij een groepje cursisten vanaf 4 mensen.   Als je daar belangstelling voor hebt, dan geef dat a.u.b. aan op het Aanmeldformulier bij “Aanmelden” rechtsboven op deze website. En geef a.u.b. aan hoeveel mensen er mee willen doen met de cursus en waar.

Enkele reacties van cursisten over de cursus “Ontmoet je Ziel”:
-Door het contact met mijn ziel, heb ik er een vriend bijgekregen.

-Deze cursus heeft mij dichter bij mijn levensvragen gebracht: Wat is de betekenis van mijn bestaan en wat maakt mij nu werkelijk gelukkig?

-Over het contact met de ziel zei een cursiste: “ik had niet gedacht dat het mogelijk was, maar het is dus wel mogelijk”.

-Een heerlijke cursus. Elke keer vond ik rust, vrede. Mijn zijnskwaliteit kwam elke les naar voren. Verrassend resultaten, die mij steeds weer uitdaagden om dieper contact te maken met mijn ziel. Prachtige directe oefeningen, die je gemakkelijk ook zelf thuis kan toepassen. Liefdevolle boodschappen komen uit mijn ziel te voorschijn. Verbinding maken met alles dat is, oordeelloos zijn. Go with the flow. Laten komen en gaan, niets vasthouden, maar genieten van het moment. Stromende energie die zich in vele verschijningsvormen uit. Kortom rijkdom, vreugde, ondersteuning. Een ontdekkingsgroep die wat oplevert voor jezelf.

-Ik heb genoten van je lessen. Met name de ontwikkeling in mezelf die ik heb gevolgd en de vrijheid die ik heb ervaren in het schilderen. Niet voor een ander schilderen en tekenen, maar voor mezelf! Het bezig zijn met de mandala gaf me een diep gevoel van rust. Je uitleg en advies was duidelijk en verhelderend. Blij dat je ook praktisch bent gebleven. Met beide benen op de grond staan blijft ook een levensles. Dat heb ik geleerd en ervaren. Dank je wel voor de leuke lessen!

-Als rationele denker heb ik in deze cursus vooral ontdekt dat ik creatiever ben dan ik dacht! Ik heb met heel veel plezier mijn gevoel de vrije loop gelaten en totaal los van het idee van “het maken van een mooi plaatje” mijn gevoel aan het papier toevertrouwd. Ik heb meer van mezelf ontdekt dan ik had verwacht. Bedankt.

-De natuurdag vond ik heel fijn en bijzonder.

-Wat heeft deze cursus mij gebracht: liefde, rust en “je kunt meer dan je zelf denkt”. Ik vond het geweldig.

-Bedankt voor een mooie en inspirerende cursus. Stof genoeg om over na te denken! Fijn om met tekeningen anders te kijken naar mezelf en mijn leven! Dank je voor je aandacht!

-De cursus heb ik als zeer inspirerend ervaren. Op het juiste moment kwam de cursus op mijn pad, het was tijd voor meer contact met mijn ziel, en dat is ook gelukt op creatieve wijze. De dag buiten heb ik als bijzonder ervaren, ook samen met z’n allen in de groep. Respect naar elkaar en een luisterend oor. Allemaal bedankt voor de mooie dagen.

Ga naar de inhoud