Kleur & Creatie – coach & cursus

Kleur & Intuïtie

Dit is een heerlijke nieuwe intuïtieve jaar-cursus voor je eigen intuïtieve en spirituele ontwikkeling, waarbij diverse wisselende thema’s behandeld worden en er ook wordt geschilderd n.a.v. een meditatie of een gedicht etc. Er wordt o.a. gebruik gemaakt van diverse spirituele oefeningen, Helend Tekenen, intuïtief schilderen, meditatie, visualisatie en intuïtieve ontwikkeling. Deze cursus is ook geschikt voor mensen die al eerder een cursus bij me hebben gedaan of al spiritueel werk of mediumschap hebben gedaan of juist willen ontwikkelen. We gaan in deze cursus ook op canvasdoek schilderen met acrylverf, zodat je jouw eigen huis kan inrichten met jouw eigen kunst. Het is een hele afwisselende, gevarieerde cursus, waarin ieders intuïtie wordt aangesproken en verder ontwikkeld wordt. Ik help je ook bij de uitleg van een tekening of schilderij. Je hoeft geen tekenervaring te hebben om aan deze cursus mee te kunnen doen.

De cursus bestaat uit 10 lessen met elk een eigen thema, spirituele oefening of meditatie/gedicht etc.  dat bijdraagt aan je eigen groei en bloei en intuïtieve ontwikkeling. Elke maand is er een les samen, met uitzondering van de grote zomervakantie. Je mag ook tijdens het schilderen aanwezig zijn in je eigen zijn, in de complete rust of juist go with the flow, beweeg mee met je penseel, laat je gevoel spreken en laat er ontstaan wat er mag gaan ontstaan. Voor de mensen die willen mag er ook abstract geschilderd worden. Ook leuk voor mensen met weinig schilder-ervaring. Er kunnen de meeste prachtige vormen gaan ontstaan.  Je eigen spirituele en intuïtieve ontwikkeling is ook belangrijk bij deze cursus. Wat ook erg leuk is, mocht je dit een fijne vorm van werken vinden, dan kan er ook een vervolgcursus komen.

Waar nodig geef ik altijd extra persoonlijke begeleiding.
Maximaal aantal cursisten= 4 deelnemers in Annen in Drenthe.
Data cursus van  lessen:  start vrijdag 22 maart 2024 10 lessen, 1 x per maand les, behalve in de zomervakantie.
Locatie: Bij een kleine groep van deelnemers start de cursus in de praktijkruimte in Annen, adres: Dobbe 31.
Tijd cursus: op een woensdag of vrijdagmiddag van 1330 – 1700 uur. In 2024 is de vrijdagmiddaggroep al gestart en VOL. Wil je deze cursus met je eigen vriendinnengroep van max. 4 mensen doen, dan geef dit ajb aan op het aanmeldformulier of bel me even. Of je kan evt. aansluiten bij een andere groep bij genoeg opgave van deelnemers.
Prijs cursus: 10 lessen voor € 375,- Dit is inclusief grotere canvasdoeken, schilderpapier, diverse soorten verf, ander teken/schildermateriaal en 21% btw.
Opgave cursus: via het Aanmeldformulier op deze website of bel met Saskia Kamphuis, tel.nr. 0592-271030. Mocht aanmelden via de website niet lukken, dan bel me a.u.b. even.

Reacties van diverse cursisten over deze cursus:
– Deze lessen waren weer fantastisch. De groep is heel gezellig. Je zag dat iedereen groeit en zich meer openstelt. Er blijft een warm gevoel over (deze cursiste heeft vaker een cursus bij mij gedaan).
– Wat naar voren kwam is dat ik meer structuur ben gaan geven aan mijn innerlijke wereld. Ik schep nu bewuster de voorwaarden en de omstandigheden daarvoor. Zo kom ik vaker in balans en harmonie. Ruimte en tijd maken voor echt contact met elkaar. Het is noodzakelijk om hiervoor tijd te maken om met elkaar door te brengen, luisteren en praten.
Bij een meditatie: Wat hier naar boven kwam was rust, spiritualiteit, communicatie, geduld, begrenzen, overgave.
– Andere cursist:  Ik ben een ander mens geworden.
Voor mezelf en voor een ander.
Ik voel meer voor anderen.
Heb mezelf leren waarderen.
Ik besef nog meer dat ik al heel lang op reis ben.
En steeds weer iets nieuws ontdek.
– Nog een andere cursist: Een mooie cursus met mooie thema’s. De tijd vloog voorbij. De indrukken niet. Saskia, dank je wel.

Ga naar de inhoud