Kleur & Creatie – coach & cursus

Intuïtieve workshop

Het thema van de intuïtieve of spirituele workshop in Drenthe kan wisselen, zie bij elke workshop voor uitleg erover.

1. Workshop “Liefde voor jezelf”
Dit is een liefdevolle workshop voor jezelf!
Vaak vergeet je jezelf, maar je denkt wel aan andere mensen… Herkenbaar? Dan is dit een mooie workshop voor jou! We gaan op deze dag Helend Tekenen, mediteren, schilderen en nog meer leuke creatieve oefeningen doen in een gezellige groep. Ik lees je tekening of schilderij met behulp van tekentaal, zodat je meer leert over de betekenis van jouw tekening of schilderij. We gaan ook een speciale oefening doen, waarin we werken met een goede energie. Dit is echt aandacht/liefde voor jezelf! Je gaat jezelf en je kwaliteiten zien & ervaren! Dit doe je samen met andere lieve & leuke mensen. Aan het einde van deze workshop krijg je ook een leuk presentje mee naar huis! En je neemt natuurlijk je eigen bijzondere tekeningen etc. mee, die bij jou thuis ook een bijzondere energie uitstralen …. Dit is een workshop om van te genieten!

Het is ook leuk om deze workshop met een groep vriendinnen te gaan doen.

Locatie workshop: in mijn praktijk aan huis in Annen (ligt in Drenthe en dichtbij Assen en Groningen). In Annen zijn er maximaal 4 workshopplekken beschikbaar, dus meld je op tijd aan! Door de kleine groep ben je verzekerd van extra persoonlijke aandacht.  De workshop vindt plaats in een rustige sfeer, waarin je mag zijn wie je bent.
Datum workshop: 2024, een datum in overleg voor je eigen groepje vriendinnen bv., doordeweeks op een woensdag/donderdag/vrijdag of eventueel op een zaterdag of je aanmelden bij een groep met verschillende deelnemers.
Tijd: 11.00 – 16.00 uur
Prijs workshop: € 65,- per persoon (Dit is inclusief materiaal/ thee & koffie/soep/21% btw)

Je hoeft niet mooi te kunnen tekenen/schilderen om aan deze workshop mee te kunnen doen. Het gaat om je eigen unieke ervaring! Kleuren doen heel veel met een mensen en elke tekening/schildering is goed! In deze workshop leer je iets over jezelf en het gaat om genieten! Ik help mensen ook bij het begrijpen van hun tekening/schilderij, want in elke tekening zit een boodschap! Ik geniet ervan als mensen genieten van het tekenen, een meditatie en het gezellig samen zijn in een workshopgroep. Van elkaar kun je ook veel leren! Vragen of aanmelden voor deze workshop a.u.b. via tel. 0592-271030 Saskia of via aanmelden rechtsboven op deze site/ het aanmeldformulier bovenaan invullen & versturen.

2. Intuïtieve workshop: Engelenworkshop. Deze workshop staat in het teken van je eigen intuïtie en Engelenergie. Contact hebben met je intuïtie en de Engelen betekent dat je in een staat van meditatie, rust, eigen kracht en vrede komt. Tijdens deze workshop gaan we in meditatie om bij die rust te komen. Ook maken we gebruik van visualisatie, Helend tekenen, intuïtief schilderen en de Engelenenergie.

Engelenenergie is een zuivere energie. Er zijn verschillende Engelenenergie, met o.a. thema’s als Liefde, Bescherming, Kracht, Vrede, Genezing, Vreugde etc.  Tijdens deze workshop leer je ook contact maken met je eigen beschermengel.

Datum workshop: 2023/2024, evt. in overleg een datum voor jezelf of voor b.v. je eigen groepje vriendinnen van max. 4 mensen, in mijn praktijk in Annen, Dobbe 31.
Tijd workshop:
11.00 – 16.00 uur
Prijs workshop: € 65,- p.p. Dit is inclusief teken- en schildermateriaal, thee/koffie/soep en 21% btw.
Locatie: bij genoeg aanvraag kan deze workshop in Annen worden gegeven of bij iemand thuis als er 4 of meer deelnemers zijn. Er zijn maximaal 4 workshopplekken in Annen. Meld je a.u.b. aan via het Aanmeldformulier of neem telefonisch contact met me op, via tel. 0592-271030 Saskia. Mocht aanmelden via de website niet lukken, dan bel me a.u.b even.

3. Een leuke schilderworkshop: een workshop waar je als beginner kan starten met schilderen of als ervaren schilder lekker kan schilderen en meer ervaring kan opdoen. Heel geschikt ook voor een klein groepje vriendinnen. Je werkt zowel met aquarelverf als met acrylverf o.a., zowel vrij schilderen als naar creatieve opdracht en als je naar huis gaat neem je jouw eigen schilderwerken mee. Altijd een leuk aandenken aan deze dag! Gezellig en leuk om te doen.
Datum workshop: 2023/2024, evt een datum in overleg, b.v. voor je eigen groepje vriendinnen.
Tijd workshop: 1100 – 1600 uur
Prijs workshop: € 65,- p.p. Dit is inclusief teken- en schildermateriaal, thee/koffie/soep en 21% btw.
Locatie: Annen, mijn praktijk aan huis, max. 4 deelnemers. Aanmelden hiervoor kan bovenaan deze site via het Aanmeldformulier of via tel. 0592-271030 Saskia.

Ga naar de inhoud