Kleur & Creatie – coach & cursus

Agenda

1.  Kleur & Intuïtie jaarcursus 10 lessen, 1 les per maand behalve de zomervakantie, start vrijdagmiddag 22 maart 2024 van 1330 – 1700 uur. Dit is een mooie spirituele cursus voor je intuïtieve ontwikkeling. We doen diverse spirituele oefeningen in een kleine groep van cursisten. Ook o.a. aandacht voor intuïtief tekenen en schilderen en werken met kleur en energie en helend tekenen. Een cursus voor je eigen groei en bloei en samen leren. Ook geschikt als je al bekend bent met mediumschap of als je iets meer die kant op wilt. De jaarcursus kan ook later weer met een jaar verlengd worden, als je dat graag wilt. Of later mensen instappen in de cursus, als je al genoeg ervaring hebt. (in overleg)
Alle data van de cursus zijn bij de groep bekend. Groep is VOL op de vrijdagmiddag 2024. Wil je met een ander groepje van circa 4 mensen, b.v. je eigen vriendinnengroepje deze cursus doen, dan neem a.u.b. contact op met Kleur & Creatie. 
Tijd en locatie cursus: 1330 – 1700 in mijn praktijk aan huis in Annen.(Drenthe, vlakbij Assen/Groningen)

2. Workshop Liefde voor jezelf,  2024, data op aanvraag/in overleg, b.v. voor jezelf of voor je eigen groepje vriendinnen van max. 4 mensen
Tijd: 11:00 – 16:00 uur.
Locatie Praktijk Kleur & Creatie, Dobbe 31 in Annen
Prijs workshop: € 65,- p.p. dit is inclusief al het teken-/en schilder-materiaal en thee/koffie/soep en 21% btw.
Dit is een mooie liefdevolle workshop voor jezelf. We gaan in deze workshop aandacht besteden aan de liefde voor jezelf. We gaan heerlijk Helend tekenen, intuïtief schilderen, andere creatieve oefeningen doen die laten zien wie je echt bent, zelfwaardering versterken en het belichten van je eigen talenten! En dit in een groepje van maximaal 4 personen, zodat iedereen voldoende persoonlijke aandacht krijgt. Ik help je bij je creatieve opdrachten en het schilderen en lees ook je schilderij of tekening. Dat wil zeggen dat ik met behulp van tekentaal iets kan zeggen over de betekenis van je tekening of schilderij. Je hoeft niet mooi te kunnen tekenen of schilderen om aan deze workshop mee te kunnen doen. Dus leef je uit met je (misschien nog te ontdekken) creatieve talent!
Opgave voor deze workshop via Aanmelden bovenaan deze site of bel met 0592-271030 Saskia.

3. Cursus Ontmoet je Ziel/Contact met je ziel, 5 lessen in 2024, of data in overleg voor jezelf of voor je eigen vriendinnen/vriendengroepje van 3/4 mensen:   Prachtige diepgaande spirituele cursus waarin je contact legt met de wijsheid van je eigen ziel. Met intuïtief schilderen/Helend Tekenen en mooie meditaties en ook 1 bijzondere natuurdag. 5 lessen op een ochtend of middag. Zie voor meer info bij de cursusinfo over Ontmoet je ziel op deze site. Start van de cursus kan op aanvraag, voor een kleine groep mensen. Als je meerdere vriendinnen weet die graag deze cursus willen doen, dan neem a.u.b. contact met me op via telefoon 0592-271030 of het Aanmeldformulier bovenaan deze site.
Locatie: in mijn praktijk aan huis, Dobbe 31 te Annen. De cursus bestaat uit 5 lessen. Hier vindt de cursus plaats in een kleine rustige groep van maximaal 4 mensen. De sfeer vinden eerdere cursisten in zo’n kleine groep bij mij in Annen ook lekker rustig en fijn. En er is nog meer ruimte voor persoonlijke aandacht/begeleiding.
Tijd cursus: 13.30-17.00 uur
Datum cursus: voorjaar 2024 of sept. 2024 (of data op aanvraag/in overleg)
Prijs cursus: € 195,- p.p. voor 5 lessen. Dit is inclusief al het schilder- en tekenmateriaal, 21% btw, thee/koffie.
Dit is altijd een prachtige cursus, waarin mensen snel in hun spirituele ontwikkeling gaan. Het is een combinatie van intuïtieve ontwikkeling, communicatie met je ziel, Helend Tekenen, Intuïtief schilderen, meditatie en werken met natuurenergie. Je kunt je aanmelden voor deze cursus via het Aanmeldformulier bij “aanmelden” bovenaan deze site, of telefonisch via 0592-271030 (Saskia) of een aanvraag indienen voor een eigen groepje bij iemand thuis in de provincie Groningen of Drenthe of gewoon in mijn praktijk in Annen.

Hierbij 2 reacties van eerdere cursisten over deze cursus incl. de natuurdag:
Een cursiste: Samen bezig zijn met de ontwikkeling op het spirituele, op creatieve wijze daar vorm aan te geven. Je ziel open te stellen, er valt zoveel te ontdekken. Het spirituele avontuur heeft me inzicht en ook vreugde gegeven. Iets om dankbaar voor te zijn. Levenslessen, zo mooi.
Een andere cursiste: Dank je wel voor deze bijzondere 5 cursusdagen. Zittend tegen het hunebed, het zonnetje erbij & de roffelende spechten om ons heen, voel ik ten diepste mijn ziel & mijn lessen hier op aarde. Je hebt me geholpen om de schoonheid & kracht van mijn ziel te zien, te voelen, te tekenen/schilderen. Dat voelt als een bevrijding van heel veel moois, energie wat er nu “gewoon”mag zijn. Ben er echt van onder de indruk. Je gaf ons mooie opdrachten, meditaties en deze dag in de natuur is de perfecte afsluiting.
Voor meer reacties van cursisten, zie ook onder cursus “ontmoet je ziel”op deze website of op facebook Kleur & Creatie.

4. Persoonlijke coaching of een spiritueel consult: voor persoonlijke coaching of een spiritueel consult, voor je eigen unieke situatie, kun je een afspraak met me maken, via telefoon 0592-271030 (Saskia) of via het Aanmeldformulier (Aanmelden) bovenaan deze site. Coaching gebeurt in overleg met jou n.a.v. jouw wensen en leerproces in mijn praktijk aan huis.  Een coachconsult of spiritueel consult is € 45,- (= inclusief 21% btw).

5. Engelenworkshop 2024, evt. een datum op aanvraag, b.v. met een groepje vriendinnen van max. 4 mensen.  Dit is een mooie workshop, werken met Engelenenergie, zelf ervaren/voelen, bij je rust of juist bij b.v. je kracht komen, intuïtief schilderen, helend tekenen, en leer je eigen beschermengel kennen!
Tijd workshop: 1100 – 1600 uur
Datum workshop: 2024, datum in overleg.
Prijs workshop: € 65,- p.p. Dit is inclusief al het schilder -en tekenmateriaal, 21% btw, thee/koffie/soep.

Ga naar de inhoud