Kleur & Creatie – coach & cursus

Wie ben ik?

Mijn naam is Saskia Kamphuis en ik ben persoonlijk coach/life coach/creatief coach. Ik geef (coach)consulten en creatieve/spirituele cursussen. Ik heb een 2-jarige opleiding voor Helend Tekenen gedaan en een 2-jarige coachopleiding gevolgd aan de Academie voor Counselling en Coaching. Mensen kunnen bij mij coaching doen door alleen persoonlijke gesprekken te doen of met behulp van eenvoudige creatieve opdrachten. Ik begrijp “de tekentaal” in een tekening of schilderij, waardoor ik cliënten en cursisten kan helpen om hun creatief werk goed te begrijpen. Mensen hoeven niet goed te kunnen tekenen/schilderen om hier aan mee te kunnen doen. In mijn cursussen gebeuren vaak kleine wondertjes! Eerdere cursisten zijn heel enthousiast over de verschillende cursussen die ik geef, zie voor hun reacties bij elke cursus op deze webpagina.

Een (creatief) life coach-consult leidt tot inzicht, uiten van gevoelens, verwerking, een eventueel actieplan, positieve veranderingen en plezier. Ook heb ik coachgesprekken met mensen, waarin iemands positieve innerlijke kracht/talenten centraal staan. Verder gebruik ik mijn intuïtie om mensen verder te helpen. Creatieve schilder- en teken-opdrachten of meditatie-oefeningen kunnen iemand helpen om gevoelens beter te verwerken en diepere inzichten te krijgen. Mensen kunnen bij mij ook persoonlijke coaching doen, zonder teken- of schilderopdrachten, dus via alleen een gesprek.

Bij mij kun je ook terecht voor een spiritueel consult. Engeland heeft een jarenlange traditie van mediumschap. Ik heb een intensieve mediumtraining gedaan bij Paul Jacobs, Chris Drew en John Johnson van het Arthur Findlay College in Engeland. Ook heb ik o.a. de cursus Color, Aura and Guides voltooid bij Su Wood van het Arthur Findlay College.

Zelf houd ik veel van tekenen en schilderen. Regelmatig maak ik nu tekeningen van mensen. Ik maak o.a. tekeningen van kinderen en van flamenco-danseressen. Een cursus flamenco-dansen heb ik eens gedaan, en ik heb daarom bewondering gekregen voor deze dans. Verder maak ik graag abstracte en spirituele schilderijen. Ieder mens is uniek en heeft zijn/haar eigen uitstraling en talenten. Ik wens iedereen veel creativiteit en plezier toe!

Ga naar de inhoud