Kleur & Creatie – coach & cursus

Tarieven

De tarieven zijn als volgt:

1. Voor (creatief) coachen in mijn praktijk aan huis  in Annen:  € 45,- per consult (=inclusief 21 % BTW). Een (coach)consult in mijn praktijk duurt 1 uur en 15 minuten.
Een online Skype coach-consult duurt circa een uur en is € 45,-.per consult.
Het is goed om aan het begin v.e. consult aan te geven wat je graag het liefste wilt behandelen tijdens het consult. Je krijgt een gewoon coach-gesprek met coaching voor jouw eigen situatie. Eventueel krijg je ook een eenvoudige teken- of schilderopdracht, als je graag creatieve coaching wilt.  Je hoeft niet mooi te kunnen tekenen of schilderen om aan creatieve coaching mee te kunnen doen. Creatieve coaching werkt goed omdat je dichter bij je gevoel kan komen. Ook kan er sprake zijn van het maken van een coach-actieplan om je vooruit te helpen, mocht je daar behoefte aan hebben. Als je coaching wilt zonder tekenen/schilderen, dus gewoon een coach-gesprek, dan kan dat ook, geef dat a.u.b. dan al aan bij het maken van een afspraak. Het maken van een telefonische afspraak kan via tel.nr. 0592-271030. (Saskia)

2. Voor een spiritueel consult of spirituele coaching:  € 45,- per consult (= inclusief 21 % BTW) Een consult is 1 uur en 15 minuten. Ik kan je helpen bij je eigen spirituele ontwikkeling of je bv. een tarotlegging geven of een mediumcontact voor je doen. Het is net wat je zelf nodig hebt.

3. Voor de tarieven voor workshops en cursussen zie a.u.b. “workshop-cursus”onder de desbetreffende workshop of cursus op deze website. Als je een groepje van 4 of meer vrienden/vriendinnen hebt, die een cursus of workshop willen doen, dan geef dit a.u.b. aan op het Aanmeldformulier op deze site, bij “Aanmelden” bovenaan de site.

Ga naar de inhoud