Dit is een heerlijke intuïtieve cursus, waarbij diverse thema's behandeld worden. Er wordt o.a. gebruik gemaakt van Helend Tekenen, intuïtief schilderen, meditatie, visualisatie en intuïtieve ontwikkeling. Het is een hele afwisselende, gevarieerde cursus, waarin ieders intuïtie wordt aangesproken en verder ontwikkeld wordt. Ik help je ook bij de uitleg van een tekening of schilderij. Je hoeft geen tekenervaring te hebben om aan deze cursus mee te kunnen doen.

De cursus bestaat uit 5 lessen met elk een thema:
1e les: thema: Balans/harmonie
2e les: Innerlijk kind
3e les: Liefde/relaties
4e les: Meditatie/stilte
5e les: Zelfacceptatie/eigenwaarde

Waar nodig geef ik altijd extra persoonlijke begeleiding.
Maximaal aantal cursisten= 4 deelnemers.

Data cursus van 5 lessen:  nader overeen te komen bij genoeg aanmeldingen.
Locatie: Bij een kleine groep van deelnemers start de cursus in de praktijkruimte in Annen, adres: Dobbe 31  (bij genoeg aanvraag kan deze cursus ook in Assen of in Groningen worden gegeven. Dit s.v.p. telefonisch aan mij doorgeven).
Tijd cursus: nader bekend te maken.
Prijs cursus: € 195,- Dit is inclusief 21 % BTW en teken/schildermateriaal.
Opgave cursus: via het Aanmeldformulier op deze website of bel met Saskia Kamphuis, tel.nr. 0592-271030. Mocht aanmelden via de website niet lukken, dan bel me a.u.b. even.

Reacties van diverse cursisten over deze cursus:
- Deze lessen waren weer fantastisch. De groep is heel gezellig. Je zag dat iedereen groeit en zich meer openstelt. Er blijft een warm gevoel over (deze cursiste heeft vaker een cursus bij mij gedaan).
- Reactie van een cursiste per les:
Balans en harmonie: Wat naar voren kwam is dat ik meer structuur ben gaan geven aan mijn innerlijke wereld. Ik schep nu bewuster de voorwaarden en de omstandigheden daarvoor. Zo kom ik vaker in balans en harmonie.
Innerlijk kind: Hier maak ik contact mee door kleuren, bloemen, beweging, te gaan dansen met mijn penseel op papier.
Liefde en relaties: Ruimte en tijd maken voor echt contact met elkaar. Het is noodzakelijk om hiervoor tijd te maken om met elkaar door te brengen, luisteren en praten.
Meditatie en stilte: Wat hier naar boven kwam was rust, spiritualiteit, communicatie, geduld, begrenzen, overgave.
Eigenwaarde en zelfacceptatie: Het is goed om te zijn, om kleurrijk te zijn. Dit geeft diepte, gelaagdheid, energie die in elkaar overvloeit.
Engelen: heling, bescherming en ondersteuning.
- Andere cursist:  Ik ben een ander mens geworden.
Voor mezelf en voor een ander.
Ik voel meer voor anderen.
Heb mezelf leren waarderen.
Ik besef nog meer dat ik al heel lang op reis ben.
En steeds weer iets nieuws ontdek.
- Nog een andere cursist: Een mooie cursus met mooie thema's. De tijd vloog voorbij. De indrukken niet. Saskia, dank je wel.

 

intuïtief tekenen schilderen bloemen chakra's

Back to top