1. Engelenworkshop, zie intuïtieve workshop op deze site.
Datum: dinsdag 11 december 2018, tijd: 11:00 tot 16:00 uur, locatie: in mijn praktijk aan huis te Annen, Dobbe 31.
Dit is een hele mooie workshop, ook passend bij de dagen voor Kerst!
Er is nog 1 plaats beschikbaar in deze workshop, dus meld je snel aan!
Engelenenergie is een zuivere energie. Er zijn verschillende vormen van Engelenenergie, met o.a. thema's als liefde, bescherming, kracht, vrede, genezing en vreugde.
Tijdens deze workshop gaan we werken met Aartsengelen-energie, maar ook contact leggen met je eigen beschermengel. Verder gaan we mooie meditaties doen en Helend Tekenen/intuïtief schilderen. Je hoeft niet mooi te kunnen tekenen/schilderen om aan deze workshop mee te kunnen doen.

2. Cursus Ontmoet je Ziel, 2019:  5 lessen op een ochtend of middag: nadere data in overleg. Start van de cursus kan eerder, op aanvraag, voor een kleine groep mensen.
Locatie cursus start 2019: in mijn praktijk aan huis, Dobbe 31 te Annen. Hier vindt de cursus plaats in een kleine rustige groep van maximaal 4 mensen. De sfeer vinden eerdere cursisten in zo'n kleine groep bij mij in Annen ook lekker rustig en fijn. En er is nog meer ruimte voor persoonlijke aandacht/begeleiding.
Tijd cursus: nader te bepalen
. Dit is altijd een prachtige cursus, waarin mensen snel in hun spirituele ontwikkeling gaan. Het is een combinatie van intuïtieve ontwikkeling, communicatie met je ziel, Helend Tekenen, Intuïtief schilderen, meditatie en werken met natuur-energie. Je kunt je aanmelden voor deze cursus via het Aanmeldformulier bij "aanmelden" bovenaan deze site, of telefonisch via 0592-271030 (Saskia) of een aanvraag indienen voor een eigen groepje bij iemand thuis in de noorderlijke provincies of in mijn praktijk in Annen.

Hierbij een reactie van een eerdere cursiste over deze cursus incl. de natuurdag:  Dank je wel voor deze bijzondere 5 cursusdagen. Zittend tegen het hunebed, het zonnetje erbij & de roffelende spechten om ons heen, voel ik ten diepste mijn ziel & mijn lessen hier op aarde. Je hebt me geholpen om de schoonheid & kracht van mijn ziel te zien, te voelen, te tekenen/schilderen. Dat voelt als een bevrijding van heel veel moois, energie wat er nu "gewoon"mag zijn. Ben er echt van onder de indruk. Je gaf ons mooie opdrachten, meditaties en deze dag in de natuur is de perfecte afsluiting.   Voor meer reacties van cursisten, zie ook onder cursus "ontmoet je ziel"op deze website of op facebook. 

3. Workshop "liefde voor jezelf", op aanvraag.Back to top