1. Cursus Ontmoet je Ziel, 2019:  Prachtige diepgaande spirituele cursus waarin je contact legt met de wijsheid van je eigen ziel. Met intuïtief schilderen/Helend Tekenen en mooie meditaties. 5 lessen op een ochtend of middag: nadere data in overleg. Start van de cursus kan op aanvraag, voor een kleine groep mensen. Als je een vriendin of meerdere vriendinnen weet die graag deze cursus willen doen, dan neem a.u.b. contact met me op via telefoon 0592-271030 of het Aanmeldformulier bovenaan deze site.

Locatie eerstvolgende cursus start 12 september 2019: Cursus gaat door! in mijn praktijk aan huis, Dobbe 31 te Annen. De cursus bestaat uit 5 lessen, verdeeld over sept/okt. 2019. Hier vindt de cursus plaats in een kleine rustige groep van maximaal 4 mensen. De sfeer vinden eerdere cursisten in zo'n kleine groep bij mij in Annen ook lekker rustig en fijn. En er is nog meer ruimte voor persoonlijke aandacht/begeleiding.
Tijd cursus: 13.30-17.00 uur

Prijs cursus: € 195,- voor 5 lessen. Dit is inclusief al het schilder- en tekenmateriaal, 21% BTW, thee/koffie en soep.
Dit is altijd een prachtige cursus, waarin mensen snel in hun spirituele ontwikkeling gaan. Het is een combinatie van intuïtieve ontwikkeling, communicatie met je ziel, Helend Tekenen, Intuïtief schilderen, meditatie en werken met natuur-energie. Je kunt je aanmelden voor deze cursus via het Aanmeldformulier bij "aanmelden" bovenaan deze site, of telefonisch via 0592-271030 (Saskia) of een aanvraag indienen voor een eigen groepje bij iemand thuis in de noorderlijke provincies of gewoon in mijn praktijk in Annen.

Hierbij een reactie van een eerdere cursiste over deze cursus incl. de natuurdag:  Dank je wel voor deze bijzondere 5 cursusdagen. Zittend tegen het hunebed, het zonnetje erbij & de roffelende spechten om ons heen, voel ik ten diepste mijn ziel & mijn lessen hier op aarde. Je hebt me geholpen om de schoonheid & kracht van mijn ziel te zien, te voelen, te tekenen/schilderen. Dat voelt als een bevrijding van heel veel moois, energie wat er nu "gewoon"mag zijn. Ben er echt van onder de indruk. Je gaf ons mooie opdrachten, meditaties en deze dag in de natuur is de perfecte afsluiting.   Voor meer reacties van cursisten, zie ook onder cursus "ontmoet je ziel"op deze website of op facebook. 

2. Persoonlijke coaching of een spiritueel consult: voor persoonlijke coaching of een spiritueel consult, voor je eigen unieke situatie, kun je altijd een afspraak met me maken, via telefoon 0592-271030 (Saskia) of via het Aanmeldformulier (Aanmelden) bovenaan deze site. Coaching gebeurt in overleg met jou n.a.v. jouw wensen en leerproces.

3. Workshop "liefde voor jezelf", op aanvraag, zie voor meer info bij workshop/cursussen op deze site.Back to top